Injectables

Lemon Bottle


Lemon Bottle fat dissolving is een uiterst effectieve en veilige formule om plaatselijk vetverlies te bevorderen. Lemon Bottle is een krachtig vetverminderingsserum dat riboflavine (vitamine B2) combineert met andere hoogwaardige ingrediënten om vetcellen af te breken door het vetmetabolisme te versnellen. Het zal vetophopingen op een gerichte, niet chirurgische manier, vernietigen en afvoeren. Het unieke aan Lemon Bottle is dat het vrijwel direct na het aanbrengen begint te werken, met minimaal ongemak en zwelling. Dit product vereist geen hersteltijd, en je kunt al resultaat zien na 24 uur.


  • Plaatselijke behandeling van vetophoping 
  • Niet-chirurgische ingreep
  • Natuurlijke stofwisseling stimulatie
  • Natuurlijk resultaat
  • Vrijwel pijnloos
Resultaten

Lemon Bottle fat dissolving

Lemon Bottle resultaat

Onderkin

Lemon Bottle voor en na

Onderbuik

Lemon Bottle behandeling

Onderkin en kaak

Veelgestelde vragen

1Hoelang duurt de behandeling?
De behandeling duurt 30 minuten.
2Welke gebieden kan je met Lemon Bottle behandelen?
De behandeling is geschikt om plaatselijk vetverlies te bevorderen.
3Waar moet ik voor de behandeling rekening mee houden?
Voor de behandeling hoef je nergens rekening mee te houden. De behandelaar ontsmet de plekken waar de behandeling wordt toegepast.
4Zijn de prikjes zichtbaar na de behandeling?
Na de behandeling kun je last hebben van blauwe plekjes en zwellingen door de injecties. De zwelling verdwijnt binnen 2 uur en de blauwe plekjes binnen 2 tot 3 dagen.
5Waar moet ik rekening mee houden na de behandeling?
Drink minimaal 2 liter water en eet geen fast food. Breng de eerste 4 uur na de behandeling geen make-up aan op het behandelde gebied. Na 4 uur is het belangrijk om het behandelde gebied te masseren en hiermee de vloeistof goed te verspreiden.
6Zitten er risico's aan deze behandeling?
De Lemon Bottle behandeling is op natuurlijke basis waardoor de kans op allergieën nihil is. Een injectable behandeling is echter nooit zonder risico's.
7Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor een optimaal resultaat?
Voor een optimaal resultaat raden wij 2 tot 4 behandelingen aan. De vetcellen worden volledig afgebroken. De behandeling hoeft dus niet zoals bij Fillers of Botox herhaald te worden. Tenzij je na de behandeling aankomt en er nieuwe vetcellen worden aangemaakt.
8Hoe snel heb ik resultaat?
Binnen 24 uur is het resultaat zichtbaar.
9Hoe snel kan ik de behandeling herhalen?
De behandeling kan na 1 week herhaald worden.
Wil je meer weten?

Vraag het ons!