Injectables

Profhilo


Wil jij op een natuurlijke manier je huid een boost geven, maar zijn fillers/botox een te grote stap? Dan is Profhilo® wat voor jou. De behandeling stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine van de huid. Deze techniek verbetert de textuur, uitstraling en hydratatie van de huid. Bij Profhilo® wordt ultrapuur hyaluronzuur (zonder chemische toevoegingen) in de huid geïnjecteerd. Het is geen filler maar het activeert je eigen huid. De vochtbalans in je eigen huid wordt hersteld en de stevigheid en elasticiteit worden verbeterd. Voor een optimaal resultaat wordt de eerste behandeling na 4-6 weken herhaald en vervolgens elk half jaar.

  • Boost voor de huid
  • Natuurlijk resultaat
  • Gaat huidveroudering tegen
  • Kan ook preventief gebruikt worden
  • Geen chemische toevoegingen
  • Herstelt de vochtbalans in de huid
  • Geschikt voor gezicht, hals, decolleté en handen
  • Vrijwel pijnloos
Resultaten

Profhilo

Profhilo

Profhilo

Profhilo Deventer

Profhilo

Veelgestelde vragen

1Hoelang duurt de behandeling?
De behandeling duurt 10 minuten.
2Welke gebieden kan je met Profhilo® behandelen.
De behandeling is geschikt voor gezicht, hals, decolleté en handen.
3Waar moet ik voor de behandeling rekening mee houden?
Wij adviseren om zonder make-up naar de behandeling te komen. Onze cosmetische arts ontsmet de plekken waar de behandeling wordt toegepast.
4Zijn de prikjes zichtbaar na de behandeling?
Na de behandeling kun je last hebben van blauwe plekjes of zwellingen door de injecties, deze verdwijnen binnen 2 tot 3 dagen.
5Waar moet ik rekening mee houden na de behandeling?
In de eerste 6 uur na de behandeling mag je geen make-up dragen. Na de behandeling adviseren wij om de eerste 48 uur niet in de zon te gaan zitten of gebruik te maken van zonnebrandcrème factor 50. Tot 12 uur na de behandeling wordt sporten afgeraden en in de eerste 24 uur geen sauna. Zonnebank moet in de eerste 48 uur vermeden worden.
6Zitten er risico's aan deze behandeling?
Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof waardoor er geen risico's aan verbonden zijn. Na de behandeling kun je last hebben van blauwe plekjes of zwellingen door de injecties, deze verdwijnen binnen 2 tot 3 dagen.
7Wat is het verschil met fillers?
Profhilo® bevat net als fillers hyaluronzuur maar is geen filler. Hyaluronzuur in Profhilo® is namelijk anders bereid dan bij fillers, waardoor Profhilo® de huid niet opvult maar alleen stimuleert. Verouderde en verzakkende weefsels worden opnieuw gevormd en hersteld.
8Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor een optimaal resultaat?
Voor een optimaal resultaat heb je 2 tot 3 behandelingen nodig. Daarna adviseren wij om elk halfjaar de behandeling te herhalen.
9Kan een Profhilo® behandeling gecombineerd worden?
Ja, de behandeling kan eventueel gecombineerd worden met een filler of Botox behandeling.
10Hoe snel en hoelang heb ik resultaat?
In de eerste 4 weken na de behandeling hydrateert en verstevigd de huid al snel. Wij adviseren om na 4 weken de behandeling te herhalen. 8 weken na de eerste behandeling is het resultaat optimaal. Het herstel gaat nog een paar maanden door, je huid zal er steeds beter uit gaan zien. Om het resultaat te behouden is het belangrijk om elk halfjaar de behandeling te herhalen.
Wil je meer weten?

Vraag het ons!