One By One en Russian Volume

Wimperextensions


Er bestaan verschillende technieken voor wimperextensions. Wij bieden de twee meest gebruikte en bekendste technieken aan, namelijk; One By One en Russian Volume. Wil jij een super natuurlijke look of juist mega veel volume? In overleg met jou bepalen we welke lengte, krul, dikte en volume het beste bij jou past.

  • De behandeling voor een nieuwe set duurt ± 60 min
  • Bijvullen duurt ± 45 min
  • Het doet geen pijn
  • Goed gereinigde wimpers zijn van belang voor optimale hechting van de lijm
  • Je kunt ermee zwemmen en douchen
Ervaren specialisten

De behandeling

Ons team wimperextension specialisten in onze kliniek in Deventer heeft jaren ervaring, en bepalen samen met jou het gewenste resultaat. De lengte, krul en techniek worden samen met jou bepaald. Voor een nieuwe set zijn we ongeveer 60 minuten bezig en bijvullen 45 minuten. De wimpers worden doormiddel van een kleine hoeveelheid lijm op de wimper geplaatst.
Resultaten

Wimperextensions

natural volume lashes

Natural volume

Wimperextensions

Russian volume

one by one wimpers

One by one

Whispy lashes Deventer

Whispy lashes

Wimperextensions

Russian volume

Veelgestelde vragen

1Wat is het verschil tussen One By One en Russian Volume?
Bij Russian Volume worden meerdere dunne/soepele haartjes op één wimper geplaatst. De hechting is beter dan bij One By One waardoor het langer mee gaat. Momenteel kiest 90% van onze klanten voor Russian Volume omdat het erg comfortabel zit, lang mee gaat en je er alle gewenste resultaten mee kunt behalen. Bij One By One wordt er per wimperhaartje één wimperextension geplaatst. De wimperextensions zijn iets dikker en stugger. Dit is een goede optie als je van jezelf al veel wimpers hebt.
2Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?
Een nieuwe set wimperextensions blijft 3 weken mooi, mits je er goed mee omgaat. Het hangt er vanaf of je de wimpers goed schoonhoud, een vette huid hebt, of je er veel aan zit, of je een buikslaper bent en hoeveel wimpers je van jezelf hebt. Onze klanten komen meestal na 3 weken terug om het weer bij te vullen.
3Vallen je eigen wimpers uit van wimperextensions?
Dit is absoluut niet het geval tenzij je er natuurlijk slecht mee omgaat door er bijvoorbeeld aan te trekken. Je wimpers hebben een cyclus van 6 tot 8 weken. Je hebt gemiddeld 180 wimpers per oog en verliest dagelijks 2 tot 5 wimpers per oog waarvoor weer nieuwe wimpers in de plaats komen. Met wimperextensions valt het meer op wanneer er één uitvalt.
4Kan ik zelf bepalen welke kleur, lengte en krul ik wil?
Ja, dit kan je zelf bepalen. Afhankelijk van jouw wensen zullen wij advies geven. Wij bieden de C en de D krul aan, de C krul is wat natuurlijker gekruld dan de D-krul. Indien je het heel natuurlijk wilt zullen wij bij Russian Volume hele dunnen plukjes zetten en als je veel volume wil wat dikkere plukjes. We hebben verschillende lengtes dus ook hiermee kun je alle kanten op. Ook bieden wij van enkele soorten donkerbruine wimperextensions aan, wat een natuurlijk effect geeft.
5Ik heb eerder een allergische reactie gehad met wimperextensions, krijg ik dat nu weer?
De kans hierop is sterk aanwezig. Wij werken bewust niet met een lijm voor gevoelige ogen omdat de kwaliteit hiervan erg laag is, in veel gevallen zul je hierbij na 1 tot 2 weken alweer bij moeten vullen.
6Hoe worden de wimpers geplaatst?
Op elke wimperextension wordt d.m.v. van een kleine hoeveelheid lijm op een wimper geplaatst.
7Waar moet ik rekening mee houden voor een behandeling?
Voor een optimale hechting van de wimpers is het belangrijk om met goed gereinigde ogen te komen. Zorg ervoor dat er geen make-up resten tussen de wimpers aanwezig zijn. Ook is het belangrijk dit niet vlak voor de behandeling te doen met olieproducten. Olie en make-up resten zorgen er namelijk voor dat de hechting van de lijm niet optimaal is en je dus minder lang plezier zal hebben van de wimpers.
8Waar moet ik rekening mee houden na een behandeling?
De eerste 24 uur na een behandeling mogen de wimpers niet nat worden en mag je niet onder de zonnebank. Na 24 uur kun je er gewoon mee douchen en zwemmen. Wij adviseren eyeliner, oogpotlood en mascara op en vlakbij de wimpers te vermijden. In de meeste gevallen zit hier namelijk olie in en is het erg lastig schoon te maken. Wanneer het niet goed schoongehouden wordt, heb je sneller kans op infecties, ontstekingen of bouw je sneller een allergie op. Wij bieden speciale reiniging en mascara voor wimperextensions aan in onze salon.
9Hoe lang duurt het zetten van een nieuwe set?
De behandeling voor een nieuwe set duurt ± 60 min. Het bijvullen van de wimpers duurt ± 45 min.
Wil je meer weten?

Vraag het ons!