Injectables

Filler behandelingen


Bij ons in de salon kun je terecht voor fillers in lippen, neus, kin, neus-lippenplooi, marionetlijnen of jukbeenderen. Er wordt gewerkt met het merk Stylage wat wereldwijd bekend staat als een kwalitatief merk. Deze fillers zijn op basis van hyaluronzuur. Deze stof is lichaamseigen en wordt door het lichaam vanzelf afgebroken. In overleg met jou bepalen we welk resultaat we willen behalen. Wil jij een super natuurlijke opvulling van de lippen of juist veel volume, erger jij je aan die ene bobbel van je neus, een ingevallen kin of mis jij volume bij de jukbeenderen? Kom bij ons langs of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

  • Een filler behandeling duurt ± 30 minuten
  • Gratis consult is mogelijk, ook mag je altijd contact met ons opnemen bij vragen
  • Blijft gemiddeld 6-12 maanden zichtbaar, afhankelijk van verschillende factoren
  • Zonnebank en/of sauna worden afgeraden tot 14 dagen na de behandeling
  • Bij zwangerschap voeren wij deze behandeling niet uit
  • Er kan gewerkt worden met verdoving
Deskundig op het gebied van fillers

Onze filler behandelingen

Het verwijderen van rimpels of het herstellen van volume kan veilig met een filler behandeling op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die zorgt voor de productie van elastine en collageen. Tijdens het ouder worden neemt je lichaamseigen hyaluronzuur af, waardoor huidveroudering ontstaat. Dagelijks voeren wij verschillende filler behandelingen uit. Staat jouw behandeling er niet tussen, wij horen het graag zodat wij dit eventueel in de toekomst kunnen aanbieden.

Resultaten

Lipfillers

Lipfillers Deventer

Lipvergroting

lipfiller

Lipvergroting

Resultaat lipfiller

Lipvergroting

Resultaat lipfiller

Lipvergroting

lipfillers deventer

Lipvergroting

Neus fillers

neuscorrectie met filler

Neuscorrectie

neus filler

Neuscorrectie

neus filler

Neuscorrectie

Neuscorrectie resultaat

Neuscorrectie

neusfillers

Neuscorrectie

Overige

neus lippen plooi fillers

Neus-lippen plooi

traangoot vullen

Traangoot filler

neus lippen plooi fillers

Neus-lippen plooi

Oorlel fillers

Oorlel correctie

kinfillers

Kin filler

Veelgestelde vragen

1Wat is de hersteltijd van fillers?
In de eerste dagen heb je kans op zwelling. De zwelling duurt meestal 2 tot 3 dagen. Je mag koelen maar ga het niet masseren. Soms kan een filler behandeling een pijnlijk en beurs gevoel geven. Het kan zijn dat je last heb van rode plekjes of blauwe plekken maar dit komt zelden voor, mocht dit wel het geval zijn dan kun je dit 4 uur na de behandeling camoufleren. Na twee weken kun je echt zien wat het resultaat is en is de filler mooi gezakt.
2Hoeveel ML heb ik nodig?
Dit is afhankelijk van het resultaat dat je voor ogen hebt en of je al vaker fillers hebt gehad. Fillers moet je opbouwen in laagjes, de eerste keer bouw je de basislaag op die op de voorgrond wat minder zichtbaar is en bij de volgende behandelingen werk je aan het volume. De eerste keer zal een deel van de filler naar achter zakken tussen je weefsel, de tweede keer leg je de filler hier bovenop waardoor deze meer op de voorgrond zichtbaar blijft en het resultaat beter zichtbaar is. Daarnaast is het zo dat sommige resultaten die je voor ogen hebt soms niet in één behandeling te behalen zijn. Hiervoor kun je het beste even contact opnemen of een foto sturen.
3Hoeveel ML heb ik nodig voor lipfillers?
Voor lipfillers adviseren wij om de eerste keer voor 1 ML te gaan, omdat je bij 0,5 ML weinig tot geen resultaat zult zien na genezing. De eerste keer zal een deel van de filler namelijk naar achter zakken tussen je weefsel (dit is de basislaag die je op moet bouwen), de tweede keer leg je de filler hier bovenop waardoor deze meer op de voorgrond zichtbaar blijft en het resultaat beter en langer zichtbaar is. Alles gaat in overleg met jou, wil je voorzichtig beginnen met 0,5 ML dan is dit uiteraard geen probleem.
4Waar moet ik rekening mee houden bij een neus filler behandeling?
Het blijft gemiddeld 6 tot 12 maanden zitten, ieder lichaam breekt de hyaluronzuur (filler) op een ander tempo af. Hoe vaker je de behandeling hebt gedaan hoe langer het blijft zitten. Voor neus fillers hebben wij een vaste prijs, ongeacht de benodigde hoeveelheid fillers, zodat wij altijd het maximaal haalbare resultaat kunnen bieden. Daarnaast is het zo dat sommige resultaten die je voor ogen hebt soms niet in één behandeling te behalen zijn. Dit bekijken wij samen met jou tijdens de behandeling. Mocht je hier al eerder wat over willen weten dan kun je contact opnemen met ons en een foto van de zijkant van je gezicht sturen. Wij maken dan een voorbeeld van wat er mogelijk is met de behandeling. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten, inclusief consult.
5Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?
Normaal gesproken gemiddeld 6 tot 12 maanden. Dit is per persoon verschillend en hangt af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld hoe snel je lichaam fillers afbreekt, de hoeveelheid fillers en of je al vaker fillers hebt gehad. Als je al vaker fillers hebt gehad heb je een basis laagje waar je de nieuwe fillers bovenop legt, hierdoor gaan de fillers langer mee. We werken met Stylage wat bekend staat als één van de beste fillers wereldwijd.
6Is het een permanente of tijdelijke filler?
Het is een tijdelijke filler. De fillers zijn op basis van hyaluronzuur een lichaamseigen stof wat je lichaam zelf weer afbreekt. Mocht je toch spijt hebben van je behandeling dan kan de filler opgelost worden met een tegenstof.
7Waar moet ik voor de behandeling rekening mee houden?
We adviseren geen paracetamol of ibuprofen vlak voor de behandeling tegen de pijn te nemen en drink 24 uur voor de behandeling géén alcohol. Dit zorgt er namelijk voor dat je bloed dunner is en je een grotere kans hebt op blauwe plekjes.
8Waar moet ik na de behandeling rekening mee houden?
Houd er rekening mee dat je 2 weken na de behandeling geen zonnebank of sauna mag bezoeken voor een optimaal herstelproces. Ook mag je tot 4 uur na de behandeling niet roken of make-up op de behandelde zone aanbrengen.
9Is een filler behandeling pijnlijk?
Wanneer de naald wordt ingebracht kan het enigszins gevoelig zijn, maar de pijn is meestal zeer gering en van korte duur. De naalden die worden gebruikt bij de filler behandeling zijn klein en fijn, waardoor de behandeling in bijna alle gevallen niet als pijnlijk wordt ervaren.
10Zijn fillers veilig?
Cosmetische behandelingen zijn nooit zonder risico's. De risico's van een filler behandeling zijn echter verwaarloosbaar aangezien wij werken met fillers op basis van hyaluronzuur, een lichaamseigen stof. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die na verloop van tijd wordt afgebroken door het lichaam.
Wil je meer weten?

Vraag het ons!