Injectables

Filler behandelingen


In onze kliniek bieden we diverse mogelijkheden voor fillers, waaronder lipvergroting, neuscorrectie, kinversteviging, vermindering van de neus-lippenplooi, behandeling van marionetlijnen en accentuering van jukbeenderen. We maken gebruik van de gerenommeerde Stylage filler, wereldwijd erkend voor zijn kwaliteit. Deze fillers zijn op basis van hyaluronzuur, een natuurlijke stof die vanzelf door het lichaam wordt afgebroken.
Samen met jou bepalen we het gewenste resultaat. Of je nu streeft naar een subtiel en natuurlijk lipvolume, of juist een opvallende volumeboost wenst. Ook als je je stoort aan een bobbel op je neus, een ingevallen kin of een gebrek aan volume in je jukbeenderen, kunnen we je helpen. We nodigen je graag uit om langs te komen in onze kliniek of om contact op te nemen voor meer informatie!


  • Een filler behandeling duurt ± 30 minuten
  • Gratis consult is mogelijk, ook mag je altijd contact met ons opnemen bij vragen
  • Blijft gemiddeld 6-12 maanden zichtbaar, afhankelijk van verschillende factoren
  • Zonnebank en/of sauna worden afgeraden tot 14 dagen na de behandeling
  • Bij zwangerschap voeren wij deze behandeling niet uit
  • Er kan gewerkt worden met verdoving
Deskundig op het gebied van fillers

Onze filler behandelingen

Het verminderen van rimpels of het herstellen van volume kan veilig met een filler behandeling op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die zorgt voor de productie van elastine en collageen. Tijdens het ouder worden neemt je lichaamseigen hyaluronzuur af, waardoor huidveroudering ontstaat. Dagelijks voeren wij verschillende filler behandelingen uit. Staat jouw behandeling er niet tussen, wij horen het graag zodat wij dit eventueel in de toekomst kunnen aanbieden.

Resultaten

Lipfillers

lipfillers mannen

Lipfillers

Lipfillers voor en na

Lipfillers

Lipfillers

lip fillers

Lipfillers

Lipfillers

Neus fillers

Neus fillers

Neuscorrectie

Neuscorrectie

Neusfillers voor en na

Neuscorrectie

Neus fillers resultaat

Neuscorrectie

Neus fillers voor en na

Neuscorrectie

Overige

Traangootfiller voor en na

Traangoot filler

Traangoot fillers voor en na behandeling

Traangoot filler

kinfillers

Kin filler

neus lippen plooi fillers

Neus-lippen plooi

neus lippen plooi fillers

Neus-lippen plooi

Veelgestelde vragen

1Wat is de hersteltijd van fillers?
In de eerste dagen heb je kans op zwelling. De zwelling duurt meestal 2 tot 3 dagen. Je mag koelen maar ga het niet masseren. Soms kan een filler behandeling een pijnlijk en beurs gevoel geven. Het kan zijn dat je last heb van rode plekjes of blauwe plekken maar dit komt zelden voor, mocht dit wel het geval zijn dan kun je dit 4 uur na de behandeling camoufleren. Na twee weken kun je echt zien wat het resultaat is en is de filler mooi gezakt.
2Hoeveel ML heb ik nodig?
Dit is afhankelijk van het resultaat dat je voor ogen hebt en of je al vaker fillers hebt gehad. Fillers moet je opbouwen in laagjes, de eerste keer bouw je de basislaag op die op de voorgrond wat minder zichtbaar is en bij de volgende behandelingen werk je aan het volume. De eerste keer zal een deel van de filler naar achter zakken tussen je weefsel, de tweede keer leg je de filler hier bovenop waardoor deze meer op de voorgrond zichtbaar blijft en het resultaat beter zichtbaar is. Daarnaast is het zo dat sommige resultaten die je voor ogen hebt soms niet in één behandeling te behalen zijn. Hiervoor kun je het beste even contact opnemen of een foto sturen.
3Hoeveel ML heb ik nodig voor lipfillers?
Voor lipfillers adviseren wij om de eerste keer voor 1 ML te gaan, omdat je bij 0,5 ML weinig tot geen resultaat zult zien na genezing. De eerste keer zal een deel van de filler namelijk naar achter zakken tussen je weefsel (dit is de basislaag die je op moet bouwen), de tweede keer leg je de filler hier bovenop waardoor deze meer op de voorgrond zichtbaar blijft en het resultaat beter en langer zichtbaar is. Alles gaat in overleg met jou, wil je voorzichtig beginnen met 0,5 ML dan is dit uiteraard geen probleem.
4Waar moet ik rekening mee houden bij een neus filler behandeling?
Het blijft gemiddeld 6 tot 12 maanden zitten, ieder lichaam breekt de hyaluronzuur (filler) op een ander tempo af. Hoe vaker je de behandeling hebt gedaan hoe langer het blijft zitten. Voor neus fillers hebben wij een vaste prijs, ongeacht de benodigde hoeveelheid fillers, zodat wij altijd het maximaal haalbare resultaat kunnen bieden. Daarnaast is het zo dat sommige resultaten die je voor ogen hebt soms niet in één behandeling te behalen zijn. Dit bekijken wij samen met jou tijdens de behandeling. Mocht je hier al eerder wat over willen weten dan kun je contact opnemen met ons en een foto van de zijkant van je gezicht sturen. Wij maken dan een voorbeeld van wat er mogelijk is met de behandeling. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten, inclusief consult.
5Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?
Normaal gesproken gemiddeld 6 tot 12 maanden. Dit is per persoon verschillend en hangt af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld hoe snel je lichaam fillers afbreekt, de hoeveelheid fillers en of je al vaker fillers hebt gehad. Als je al vaker fillers hebt gehad heb je een basis laagje waar je de nieuwe fillers bovenop legt, hierdoor gaan de fillers langer mee. We werken met Stylage wat bekend staat als één van de beste fillers wereldwijd.
6Is het een permanente of tijdelijke filler?
Het is een tijdelijke filler. De fillers zijn op basis van hyaluronzuur een lichaamseigen stof wat je lichaam zelf weer afbreekt. Mocht je toch spijt hebben van je behandeling dan kan de filler opgelost worden met een tegenstof.
7Waar moet ik voor de behandeling rekening mee houden?
We adviseren geen paracetamol of ibuprofen vlak voor de behandeling tegen de pijn te nemen en drink 24 uur voor de behandeling géén alcohol. Dit zorgt er namelijk voor dat je bloed dunner is en je een grotere kans hebt op blauwe plekjes.
8Waar moet ik na de behandeling rekening mee houden?
Houd er rekening mee dat je 2 weken na de behandeling geen zonnebank of sauna mag bezoeken voor een optimaal herstelproces. Ook mag je tot 4 uur na de behandeling niet roken of make-up op de behandelde zone aanbrengen.
9Is een filler behandeling pijnlijk?
Wanneer de naald wordt ingebracht kan het enigszins gevoelig zijn, maar de pijn is meestal zeer gering en van korte duur. De naalden die worden gebruikt bij de filler behandeling zijn klein en fijn, waardoor de behandeling in bijna alle gevallen niet als pijnlijk wordt ervaren.
10Zijn fillers veilig?
Cosmetische behandelingen zijn nooit zonder risico's. De risico's van een filler behandeling zijn echter verwaarloosbaar aangezien wij werken met fillers op basis van hyaluronzuur, een lichaamseigen stof. Hyaluronzuur is een natuurlijke stof die na verloop van tijd wordt afgebroken door het lichaam.
11Welke fillers worden er gebruikt?
Er wordt gebruik gemaakt van Hyaluronzuur fillers van de merken Styalage, MaiLi en Teosyal. Vanwege het langdurig bestaan van deze merken, zijn de producten betrouwbaar. Deze merken beschikken over een veiligheidscertificaat (CE keurmerk). Je kunt verschillende merken Hyaluronzuur fillers zonder problemen door elkaar gebruiken.
Wil je meer weten?

Vraag het ons!